Bygdadag i Halsa 9. september

BYGDADAG i Halsa 9 september 2017.
I forbindelse med bygdadagen i Halsa den 9. september har Valsøyfjord bygdekvinnelag fått i oppdrag å stå for matlaging og matservering. Dette er et krevende stunt, da det er mange som møter opp på denne dagen, og mange munner som skal mettes. Vi samarbeidet derfor med Halsa Skolekorps for å få dette til å gå rundt. Mellom 30 og 40 stk var i aksjon bare for å få til å lage og servere mat til så mange. 

Kortreist var årets tema for bygdedagen. Her var det mye god mat å smake på, mye å oppleve og mange gode samtaler å føre. Bygdedagen var i år rotet i jakt, friluftsliv og landbruk og dagen bar preg av det. Men kulturelle innslag hører også med. Gjennom dagen vil det være ulike kulturarrangement.

Valsøyfjord bygdekvinnelag serverte ei korterist viltgryte, pølse med brød, brus, kaker og kaffe og naturligvis også bakles (både med graut og med syltetøy og rømme). Vi var glade for å ha fått med oss korpset på dette opplegget. For det trengtes mange til å servere på de forskjellige utsalgstedene. Og det trengtes mange til å lage viltgryta på forhånd. Og mange kakebakere. Godt vær og mye folk gjorde dagen til en stor suksess. Både for oss og for arrangøren.

Bli medlem