Hopp til hovedinnhold

Valsøyfjord Bygdekvinnelag

En nydelig dag på Hestholmen på Valsøya

Hestholmen

Flott område for en fin dag ute.
Det skal lages god og varm suppe

Lage suppe

Suppa putrer på bålet

Suppa putrer på bålet

Kaffelars

Kaffelars

Trivelig å være ilag

Trivelig å være ilag

Koselig i fjæra

Koselig i fjæra

Snekkering for små snekkere

Snekkering

Saging for små snakkere

Saging

Fisking

Fisking

Småtrøbbel

Småtrøbbel

Aktive unger

Aktive unger

Lita klatremus

Lita klatremus

Noe sunt og godt for liten skrott

Noe sunt og godt for liten skrott

Litt fra vandringa i fjæra

Litt fra vandringa i fjæra

Utedag på Hestholmen


Knallfin dag på Hestholmen i dag. Solskinn og blekkstille fra morgenen av. Men vinden kom snikende etterhvert. Likevel ble timene på Hestholmen en stor suksess. Takket være alle som var med og gjorde dette til ei riktig trivelig dag- selv om det egentlig bare var en ganske så alminnelig lørdag i begynnelsen av februar. (Bla gjennom alle bildene for å kjenne på den gode stemninga.)

Valsøyfjord Bygdekvinnelag syntes det var SÅ artig at det kom så mye folk! Fra fjern og nær. Bygdafolk. Campinggjester. Mange trivelige voksne og barn fra mottaket. Store. Små. Ja her krydde det av folk i alle aldre.

Og det var mye å ta seg til med. Saging, Slå spiker, Fiske. Naturstien var også godt besøkt. Og ikke minst- skattejakten. Og det var klatring i trær. Noen nyttet høvet til å kaste stein i sjøen. Disse litt. Noen ville bare sitte å kose seg. Se på alt de andre holdt på med. Mens andre var mer opptatte av å slå av en trivelig prat. Møte naboer og bekjente.

Kaffelars putra på bålet. Ingenting er vel så koselig som duften av han kaffelars på bål. Innrøkt. Duftene. Fristende. Imens stod grønnsaksuppa godgjorde seg over varmen. DEN var balsam for en litt forblåst og forfrossen februarskrott.