En nydelig dag på Hestholmen på Valsøya
Hestholmen
Flott område for en fin dag ute.
Det skal lages god og varm suppe
Lage suppe
Suppa putrer på bålet
Suppa putrer på bålet
Kaffelars
Kaffelars
Trivelig å være ilag
Trivelig å være ilag
Koselig i fjæra
Koselig i fjæra
Snekkering for små snekkere
Snekkering
Saging for små snakkere
Saging
Fisking
Fisking
Småtrøbbel
Småtrøbbel
Aktive unger
Aktive unger
Lita klatremus
Lita klatremus
Noe sunt og godt for liten skrott
Noe sunt og godt for liten skrott
Litt fra vandringa i fjæra
Litt fra vandringa i fjæra

Utedag på Hestholmen

Knallfin dag på Hestholmen i dag. Solskinn og blekkstille fra morgenen av. Men vinden kom snikende etterhvert. Likevel ble timene på Hestholmen en stor suksess. Takket være alle som var med og gjorde dette til ei riktig trivelig dag- selv om det egentlig bare var en ganske så alminnelig lørdag i begynnelsen av februar. (Bla gjennom alle bildene for å kjenne på den gode stemninga.)

Valsøyfjord Bygdekvinnelag syntes det var SÅ artig at det kom så mye folk! Fra fjern og nær. Bygdafolk. Campinggjester. Mange trivelige voksne og barn fra mottaket. Store. Små. Ja her krydde det av folk i alle aldre.

Og det var mye å ta seg til med. Saging, Slå spiker, Fiske. Naturstien var også godt besøkt. Og ikke minst- skattejakten. Og det var klatring i trær. Noen nyttet høvet til å kaste stein i sjøen. Disse litt. Noen ville bare sitte å kose seg. Se på alt de andre holdt på med. Mens andre var mer opptatte av å slå av en trivelig prat. Møte naboer og bekjente.

Kaffelars putra på bålet. Ingenting er vel så koselig som duften av han kaffelars på bål. Innrøkt. Duftene. Fristende. Imens stod grønnsaksuppa godgjorde seg over varmen. DEN var balsam for en litt forblåst og forfrossen februarskrott.

Bli medlem