Nye bøker høsten 2018 vår 2019
Bokmøte i VBK
Alt fra krim til fagbøker ble presentert.
Krim, typiske romaner og faglitteratur på planen

Januarmøte i Vardal bygdekvinnelag

Torsdag 10.januar fikk vi besøk av Unni Skinstad Blekastad fra Norli på Gjøvik, som  hadde tatt med et representativt utvalg av høstens bøker, samt et par rykende ferske bøker fra 2019.

27 bygdekvinner hadde møtt opp for å høre, bli inspirert og øke leselysten i det nye året. Vinter og hålke er ideelt for innendørs aktivitet, der boka er god å ha.

"Den som har bøker, trenger aldri å kjeder seg!" 

Referat fra temamøte i Vardal bygdekvinnelag 10.januar 2019.

Det var 27 som møtte opp på Øverby til første møte i VBK i det nye året. Leder Turid Rødningsand, ønsket velkommen og orienterte litt om vårens varierte og spennende program. Denne kvelden var det Bokaften. Turid introduserte kveldens tema på en morsom måte i form av en dialog, "Bare en bok", som satte standard for stemningen, og så var det klart for bokanmelder Unni Skinstad Blekastad fra Norli bokhandel til å gi oss en litterær smakebit fra høstens nye bøker. Hun ønsket å formidle leseglede og leseiver, noe hun gjorde med glans. Hun hadde tatt for seg ca. 25 bøker og delt inn presentasjonen i tre kategorier. Krimbøker, der hun bevisst hadde plukket ut forfattere som lå litt utenfor den krimsjangeren som mange av oss kjenner best. Deretter tok hun i hovedsak for seg norske forfattere, men hadde også med spennende lesning fra irsk, islandsk og dansk forfatterskap. Til slutt var hun innom mer fagprosa. Det var en flott formidling som ga oss en stor inspirasjon til å dukke ned i bøkenes rikholdige verden! 

I medlemmenes 5-minutter fikk Aud Leonardsen frem latteren hos oss da hun underholdt med en liten, humoristisk fortelling, "Pensjonistvask". Fredheim/Gjøvik 1 var vertskap og sto for deilig bevertning, og som alltid er åresalget med hyggelige gevinster populært. Turid avrundet kvelden med et fint dikt "Ta deg tid...."

Ref GGS

 

Bli medlem