Førjulshygge og sildekveld, onsdag 19. november 2025.
I år var det endelig tid for å lage julesild på vår Førjulshygge. Leder Anne Ka kunne ønske 14 damer velkommen, før hun ga ordet til Kari Stokke. Kari fortalte først litt om den flotte råvaren som sild er, med de sunne omega-3-fettsyrene som EPA og DHA. Det er anbefalt å spise ca 200 gr fet fisk pr uke. Så sild til jul er veldig bra!
Vi fikk utdelt tre oppskrifter, spekesild, tomatsild og karrysild. Silden ble så lagt litt i vann før vi begynte å dele den opp. Oppskriftene var greie å følge, og Kari forklarte hvis vi hadde spørsmål. Etter hvert kunne vi sette lokket på di ulike sildene. Så ryddet vi opp før bordet ble dekket og vi skulle få kose oss med Karis sildesalat og nybakt brød.
Veldig gøy å ta med tre flotte glass med nydelig sild!
Oppskriftene finner du lengre ned.