Illustrasjonsfoto: Colourbox.

Bli med på bygg-aksjonen 16. oktober

Bygdekvinner over hele landet skal skape blest rundt norsk bygg og forklare hvorfor folk bør spise mer av det.

Kjære bygdekvinner!

16. oktober går den landsdekkende byggaksjonen vår av stabelen, og mange bygdekvinnelag har meldt seg på. Det er kjempebra!

Denne dagen skal vi virkelig skape blest rundt norsk bygg og hvorfor folk bør spise mer av det.

I år samarbeider vi med Coop, og vi er glade for at de ønsker å bidra til å sette søkelys på norsk bygg og norsk matproduksjon sammen med oss.

Påmeldingsfristen gikk egentlig ut i går, 6. september, men for å la flere som ønsker det få sjansen til å være med, er den utvidet til 17. september. Vi håper så mange som mulig melder seg på, så vi får spredt informasjon og virkelig vist oss fram over hele landet!

Her kommer litt mer informasjon:

  • Hvor får dere levert varene?

Varene får dere levert på den Coop-butikken som dere oppgir i påmeldingsskjemaet (nærmere leveringstidspunkt kommer). Hvis flere bygdekvinnelag «sogner» til én butikk, får alle levert varene til samme sted.

  • Hva er innholdet?

I leveringen får dere smaksprøver og brosjyrer til det antall poser dere har bestilt (40, 80 eller 120). I hver pose skal det ligge én «instant byggrøt», én familiepakke med gullbygg og én brosjyre. Dere får levert papirposer, men må pakke dem selv. Dere får også med litt ekstra gullbygg som dere kan lage retter og smaksprøver av til å dele ut på standen.

  • Koster prøvene noe?

Nei, i år er vi så heldige å få fullsponset alle varene fra Coop.

  • Hva gjør dere om dere ikke har en Coop-butikk innenfor «deres» område?

Dersom det ikke er naturlig for dere å stå på Coopen, enten fordi den ligger i en annen kommune eller et annet bygdekvinnelag allerede skal stå der, kan dere stå på andre plasser. Flere lag skal for eksempel besøke skoler eller barnehager. Dere kan også stå på torget, utenfor et kjøpesenter, besøke rådhuset eller annet. NB: Siden vi samarbeider med Coop om denne aksjonen, kan dere ikke stå utenfor konkurrerende butikker som Kiwi, Meny eller Rema 1000 i år.

  • Skal vi lage leserinnlegg i år også?

Jada! Også i år vil vi utforme et forslag til leserinnlegg som dere kan jobbe med å få på trykk i deres lokalaviser i anledning aksjonen. Dersom dere tar kontakt med avisene i god tid på forhånd, kan det også godt hende de vil ønske å komme på besøk og dekke aksjonen. Flere bygdekvinnelag gjorde dette i fjor, og fikk vi masse oppmerksomhet. Det kommer mer informasjon om dette senere.

Meld dere på ved å fylle ut det vedlagte påmeldingsskjemaet og send det til post@bygdekvinnelaget.no eller i posten til Norges Bygdekvinnelag, postboks 9358 Grønland, 0135 OSLO.

HUSK påmeldingsfristen 17. september!

 

Her finner du påmeldingsskjemaet:

Bli medlem