Hopp til hovedinnhold

Akershus og Oslo Bygdekvinnelag

Årsmøtetid i lokallagene


 


 


 


                                                                                                                  
                                                                                                                          

Kjære medlem i Akershus Bygdekvinnelag!

Styret i Akershus Bygdekvinnelag er veldig glad for at du er med i et av de 22 lokallagene i fylket! Du er ett av rundt 1100 medlemmer, og sammen ER vi fylkeslaget!

Oktober er årsmøtemåned i lokallagene. Styrets oppgave er å forberede årsmøtet og sakene som skal behandles. For å få et godt og konstruktivt årsmøte er det viktig at du som medlem møter opp. Ta kontakt med andre medlemmer slik at dere blir flere! Og hvorfor ikke invitere med og "friste" noen som ikke er medlem?

Som medlem kan du blant annet si hva du mener om det som har skjedd i laget, bidra med ideer til hva som skal skje framover og ta opp saker du mener styret bør ta videre til fylkesstyret. Det er lov å gi både konstruktiv "ris" og hyggelig ros! Og blir du spurt om å være med - enten det er på et arrangement eller å ta et verv - si ja!  Ingen kan gjøre alt - men alle kan gjøre noe.

For å styrke lagsarbeidet er det viktig - og nødvendig - å snakke positivt om laget og hverandre. Norges Bygdekvinnelag har utarbeidet etiske kjøreregler der det står:

- Vi skal respektere hverandre
- Vi skal være åpne og ærlige
- Vi skal vise engasjement
- Vi skal være lojale mot avtaler og beslutninger
- Vi skal skape trivsel, stolthet og glede

Lykke til med årsmøtet og arbeidet i laget!

Hilsen

Ingrid Grene Henriksen
Fylkesleder