Hopp til hovedinnhold

Akershus og Oslo Bygdekvinnelag

Ønsker du delta på landsmøtet i Norges Bygdekvinnelag?


Denne invitasjonen kommer fra styret i Akershus Bygdekvinnelag. Vi oppfordrer de som ønsker å være delegat eller observatør til å bli med. 


 

Hei!
Nå er det lagt ut informasjon om og påmeldingskjema til landsmøtet i Norges Bygdekvinnelag i Harstad. Oppmøte er torsdag 31.5. og hjemreise er søndag 3.6. Påmeldingsfrist er 7.april

DELEGAT/UTSENDING:
Har du lyst å være delegat/utsending fra Akershus på landsmøtet?
Hvis ja - ta kontakt med Ingrid Grene Henriksen 
–  tlf. 47041870 - innen onsdag 4.4
.
Så langt ser det ut til nå kan det bli tre eller fire plasser ledige i delegasjonen på sju som kan representere Akershus Bygdekvinnelag (ABK). Som delegat må en være med på et styremøte i ABK 14.mai for å gå gjennom årsmøtesaker og representere ABK på landsmøtet.
Norges Bygdekvinnelag betaler opphold og ABK betaler reise. Evt. deltakelse på turer, utflukter o.l. og enkeltromstillegg må den enkelte betale. Slik er den økonomiske stoda i laget.

I tilegg til landsmøtet blir det muligheter for kulturelle opplevelser og turer.

OBSERVATØR
Alle medlemmer i Norges Bygdekvinnelag kan delta som observatører på landsmøtet - som i år er lagt til Harstad 1.-2. juni. La oss bli mange fra Akershus!
Oppmøte er torsdag 31.5. og hjemreise er søndag 3.6. Påmeldingsfrist er 7.april.
Informasjon og påmeldingsskjema på www.bygdekvinnelaget.no - Det er egen stor "knapp" til venstre på sida. Observatører må betale alle utgifter selv.