Hopp til hovedinnhold

Hedmark Bygdekvinnelag

Så ble det meg...... Takk


Jeg sa JA jeg - for jeg er en HBKOptimist 

Så ble det min tur – min tur til å lede Hedmark Bygdekvinnelag. Hoppe etter Sanna, ei dame som jeg har den dypeste respekt for og evig takknemlig for å ha vært i HBK med. Hun ledet HBK til 20 i stil.

Jeg takket ja – jeg vet at jeg får med meg et godt styre –hvor alle brenner for et levende Distriktslag i Hedmark og for levende Bygdekvinnelag i hele Hedmark.

Jeg – hvem er jeg; Oddrun Merete R. Sagevik, 52 år bor i Romedal, Stange Kommune.  Jeg er samboer med Jon. Romedal Bygdekvinnelag er min grunnmur, inspirasjon og grunnen til at jeg er aktiv Bygdekvinne. De har gitt meg mang en god opplevelse, følelsen av å være inkludert og høre til. RBK er aktivt – nytenkende og inkluderende i arbeidet sitt, som jeg tenker å ta med meg inn i rollen som Fylkesleder.

Jeg er hjemmeværende, leser om vin, foredrar om vin og glass. Noe jeg startet med i voksen alder, da en operasjon gikk litt feil, og jeg måtte finne noe å gjøre som jeg kunne klare. Så vinen ble mitt glass.  Interessen for kultur, tradisjon, druer, jordsmonn, smaker og opplevelser gjorde dette studiet komplett og noe som gjør at jeg studerer og lærer videre. Blir aldri utlært, det finnes alltid påfyll.

Så – som ny leder velger jeg å følge en arbeidsplan som vi i styret har lagt til grunn, jeg velger å holde kvinnenettverket levende – jeg velger å ta med meg optimisme – JEG ER EN HBKOPTIMIST.

Så – om dere lurer på noe – trenger noe hjelp eller savner informasjon ta kontakt med meg er dere snill – jeg skal ikke gi meg før svaret er gitt.

Sammen er vi sterke – Sammen er vi HBKOptimister – Sammen er vi Hedmark Bygdekvinnelag.