Hopp til hovedinnhold

Møre og Romsdal Bygdekvinnelag

Årets frivillighetspris til Gossen bygdekvinnelag

Årets Frivilligpris i Aukra kommune gikk til Gossen Bygdekvinnelag. Bygdekvinnelaget forteller at det var stor glede over å få prisen.

Da kultursjef Anne Jorunn Sandøy skulle presenterte årets vinner av frivillighetsprisen, beskrev hun et lag som jobber godt med å nå sin målsetting om bærekraft, inkludering og mangfold, og er en forkjemper for kvinners økonomiske og sosiale rettigheter. Det sosiale er viktig i alle aktiviteter bygdekvinnene inviterer til, og det er lett å se at de trives med det de holder på med. Arrangementene bygdekvinnene inviterer til er åpne for alle. 

– Dei er opptatt av sosiale tiltak, som alle kan delta på. Ikkje berre for ei spesiell aldersgruppe, men for alle aldersgrupper, fortalte Sandøy.

Gossen Bygdekvinnelag har hatt stor medlemsvekst, og har et aldersspenn på nesten 60 år i medlemsmassen.

Kultursjefen fortalte om en lang liste med aktiviteter Gossen Bygdekvinnelag har gjennomført det siste året. Av eksempler fra lista er loppemarked, disko med innleid DJ for ungdommen i kommunen, torgdag med salgsboder og aktiviteter for barna, samarbeid med NMK Aukra på Spinnvilldag, tatt imot gjester fra nordiske land og laget et fantastisk opplegg for dem, skuespillere i forestillingen Tempo Lett på det nye kulturhuset der de også deltar i gjennomføring av forestillingene, og et stort kakekalas med festkaker under den offisielle åpninga av kulturhuset.

 

Vi gratulerer Gossen bygdekvinnelag med prisen og ønsker de lykke til videre med det gode arbeidet i lokalsamfunnet!