Hopp til hovedinnhold

Telemark Bygdekvinnelag

Solum bygdekvinnelag ønsker Velkommen til barnas kjøkkenhage



Solum bygdekvinnelag har arrangert kjøkken hage for barn. Det er et spenans og lærerikt prosjekt og de har forsatt ledige plasser, så det er bare å melde seg på. Hær er litt om prosjektet:

 

Utover våren og høsten skal deltakerne i barnas kjøkkenhage møtes seks ganger for å lære å drifte en liten kjøkkenhage. Hvert barn vil få pallekarmer, jord, gjødsel, vannkanne, hagehansker og vekster som det får ta med seg hjem. Hjemme må dere finne en solrik plass og sette pallekarmene slik at vekstene trives.

Kurskveldene begynner kl. 16.30 og holder på i ca. 1,5 til 2 timer, henholdsvis på onsdager og torsdager, hos Hilde på Veholt i Skien.

Gjennom hele kurset vil det være en utvikling i hagen og barna vil lære om prosessen fra frø til frukter. Etter hver samling vi barna ha ny lærdom og nye oppgaver de må gjøre i sin egne lille kjøkkenhage hjemme før vi møtes neste gang.

Vi har laget en facebookside hvor vi kan holde kontakten. Her kan vi dele bilder fra kjøkkenhagen, stille spørsmål og dele erfaringer. Vi kommer også til å legge ut litt ny informasjon i forkant av hver kurskveld. Søk opp «Barnas kjøkkenhage SBK» på facebook og ble medlem av gruppa 😊

Ta gjerne med noen avklippede melkekartonger, ca. 10 cm høye som vi kan så litt i om du har. Kjekt å ha med noe å sitte på og litt drikke. Vi er ute uansett vær.

Det er noen ledig plasser igjen, så spre gjerne ordet til venner og bekjente.

Vi gleder oss masse!

Kursdatoer:

1. kurskveld: torsdag 28.april kl.16.30. hos Hilde: Voldsvegen 735, 3739 skien.

2. kurskveld: Torsdag 19.mai kl.16.30.

3. kurskveld: Onsdag 8.juni kl. 16.30.

4. kurskveld: onsdag 24.august kl. 16.30.

5. kurskveld: Onsdag 21.september kl. 16.30.

6. kurskveld/Avslutning: søndag 16.oktober

 

Frist for påmelding er 8. mai
For påmeldien eller spørsmål, ta kontak med:  

Hilde Aamand Bjørbæk 
90879018