Vellykket marked og 5 nye medlemmer

Nok et marked. Nok et tema. I år "Godt Drikke". Med stor oppfinnsomhet og gode oppskrifter fikk publikum smakesløkene utfordret.

Bakervarer og grønnsaker forsvant som dugg for solen, slik det pleier å gjøre, og publikum var fornøyd, slik de også pleier å være.

Med fanfare i bukkehorn og en nyskrevet ode til Hillestadbygda og Hillestaddamene spesielt (!) åpnet Vidar Sten Hansen og Olaf Brastad Hillestad Bygdekvinnelags marked på Hillestad skole lørdag 1. september.
Markedet bugnet som vanlig av mange ulike varer, mye godt å smake på, og mange flotte utstillere. Blant de 35 utstillere var det Tiffanyengler, dukkeklær, keramikk, tresløyd, lin, honning, Vestfoldstakken og mye annet handverk.
Temautstillingen i år var Godt drikke, og det ble servert smaksprøver av kanelkaffe, mjød, tomtebrygg, rabarbrasaft og kjerringvin fra boka "Godt drikke". Og med så mange gode smaksprøver solgte damene 27 Godt drikkebøker på disse fire timene.
Når i tillegg fem nye medlemmer meldte seg inn, var det en fornøyd gjeng bygdekvinner i Hillestad som tok helga lørdag ettermiddag...

Bli medlem