Hopp til hovedinnhold

Hillestad Bygdekvinnelag

Leder Ellen-Marie Rønningen takker Olaf Brastad og Vidar Sten Hansen for åpning av markedetsom åpnet markedet med ode til Hillestadkvinnene

Tone Ness solgte lodder til lynlotteriet

Mer kaffe til publikum

Godt Drikke

Fine T-skjorter med reklame for Godt Drikke-boka

Fornøyde publikummere skåler i kjerringvin

Torunn servere kanelkaffe

Flotte lommelerker å ha godt drikke på. Hva nå det er.

Bugnende grønnsakbord

Unge utstillere. Holmen og Kleveland

Kafferast for Promenadeorkesteret

Blide karer. Jakob Rønningen selger egenproduserte treleker og andre produkter i tre

Hatter - ja takk!

Vellykket marked og 5 nye medlemmer


Nok et marked. Nok et tema. I år "Godt Drikke". Med stor oppfinnsomhet og gode oppskrifter fikk publikum smakesløkene utfordret.


Bakervarer og grønnsaker forsvant som dugg for solen, slik det pleier å gjøre, og publikum var fornøyd, slik de også pleier å være.

Med fanfare i bukkehorn og en nyskrevet ode til Hillestadbygda og Hillestaddamene spesielt (!) åpnet Vidar Sten Hansen og Olaf Brastad Hillestad Bygdekvinnelags marked på Hillestad skole lørdag 1. september.
Markedet bugnet som vanlig av mange ulike varer, mye godt å smake på, og mange flotte utstillere. Blant de 35 utstillere var det Tiffanyengler, dukkeklær, keramikk, tresløyd, lin, honning, Vestfoldstakken og mye annet handverk.
Temautstillingen i år var Godt drikke, og det ble servert smaksprøver av kanelkaffe, mjød, tomtebrygg, rabarbrasaft og kjerringvin fra boka "Godt drikke". Og med så mange gode smaksprøver solgte damene 27 Godt drikkebøker på disse fire timene.
Når i tillegg fem nye medlemmer meldte seg inn, var det en fornøyd gjeng bygdekvinner i Hillestad som tok helga lørdag ettermiddag...

2007.jpg 09-07avisomtalemarked_1.jpg 09-07avisomtalemarked_2.jpg 09-07godtdrikkemarked_1.jpg 09-07godtdrikkemarked_2.jpg