Hopp til hovedinnhold

Hvarnes Bygdekvinnelag

Dette bildet er lånt fra internett, da sekretæren ikke fikk somlet seg til å ta bilder denne kvelden...

ENDELIG kunne vi møtes igjen


 


Etter lang tid var det godt å møte gode bygdekvinner igjen. Denne kvelden hadde styret i forkant blitt enige om å ha lite program og heller fokusere på hygge, samkvem og god mat. 


 

Kirsten ønsket velkommen og informerte om bygdekvinnelagets innsats i Herregårdshagen siste helgen i august. Hvarnes stilte opp, både i planleggingsmøter, med forberedning og i gjennomføring av arrangementet. I anledning av at Larvik er 350 år var bygdekvinnelagene i Larvik, samt Vestfold Bygdekvinnelag inviterte til å delta. Vi fokuserte på å fremme bruk av norsk bygg. I Herregårdshagen hadde vi stands og stekte og serverte byggrynslapper på lørdagen og delte ut smaksprøver på byggsalat med rotfrukter og bær på søndagen. I tillegg til å dele ut godsaker ville vi vise fram bygdekvinnelagene og håpe på at dette kunne bidra til å på sikt verve nye medlemmer.

Et lignende arrangement er planlagt den siste helgen i september. Det er den offisielle jubileumshelgen. Bygdekvinnelagene skal også denne helgen ha stands. Da kveldens fremmøtte bygdekvinner ble utfordret til å delta også denne helgen, var det flere hender i været :-) Mer info angående dette arrangementet vil komme, da mye ikke er klart ennå. 

Så var det tid for kveldsmat. Ved hyggelig dekket bord fikk vi servert tallerkener med spekemat, eggerøre, potetsalat, litt grønnsaker, ovnsbakte nypoteter og ferskt hjemmebakt brød. Til dessert fikk vi nyte en himmelsk hjemmelaget ripsiskrem med havreflarn. Styret var denne gangen vertinner. 

Etter kveldsmat og kaffekopp ble det en morsom utlodning, og for noen en lukrativ gevinstutdeling.  

Så var det å takke for denne kvelden, som vi lenge hadde gledet oss til. Vi satser på at pandemien, og de til enhver tid gjeldende regler, vil tillate at vi kan gjennomføre denne høstens møter som planlagt. Det hjelper godt at de aller fleste av oss er fullvaksinerte.