Juleakevitt og krydderwhisky
"Urteheksa" Kirsten Lillo-Stenberg

Juleakevitt og krydderwhisky

Høsten og vinter kan bli lang og kald, så da er det bra vi kan se fram til noe godt å varme seg på!

I forbindelse med årsmøte og medlemsmøte 14. oktober mente vi det kunne være gøy å finne på noe ekstra i høstmørket. Med god plass mellom stolene måtte det «bygges på» langbordet da vi blei 21 medlemmer som møtte opp til laging av juleakevitt og krydderwhisky. Vodka, whisky og norgesglass blei satt fram på bordene, noe som fikk flere medlemmer til å mimre om «gamle dager».

«Urteheksa» Kirsten Lillo-Stenberg hadde på forhånd forberedt ingrediensene som skulle brukes, som hun delte ut sammen med oppskrifter og praktiske tips. For de som er interessert holder Urteheksa egne kurs om ville urter og andre nyttevekster, men for de som vil lage juleakevitt og/eller krydderwhisky ligger oppskriftene under.

Bli medlem