Vår i vente med Vårruller
Flere nasjonaliteter deltok når vi fikk lære å lage Vårruller av Lita. Vi koste oss med smaksprøver av vårrullene. De ble kjempegode. Det var også kaffe og god kringle som Brynhild hadde bakt. Utlodning ble det også.
Dette brukte vi sånn cirka:
3 ss Solsikkeolje, Hvitløk grovhakket og 400 gram kyllingkjøttdeig stekes i kjelen først. Smaksforsterkere ala buljong 1 ss og en annen 3/4 ss has i kjelen sammen med sausene: 3/4 ssBlack sweet soya saus, 1 1/3 ss Østerssaus, minst 3 ss soyasaus (kikkoman). og 1 ss sukker. Finsnittet purreløk, kål gulrot has i kjelen. Til sist passe mengde glassnudler. Disse var bløtlagt 10 minutter og vannet silt av. Klippes og has i.
Vårrullene pakkes som konvolutter og kokes i smurt til passe farge.
Dette er kort gjengitt fra Lita`s instruksjoner.