Hopp til hovedinnhold

Tresfjord Bygdekvinnelag

VÅR DAG 16.oktober 2022

VÅR DAG, 16 oktober 2022
Vi innbydde befolkningen til å være sammen og spise god mat på Fleirbrukshuset i Tresfjord. Mat fra Filippinene, Island, Litauen, Ukraina og Romania og norsk tradisjons kost.

Da er «Vår dag» Bygdekvinnenes dag, over, i alle fall vårt arrangement i år 😊 Vi hadde invitert andre nasjoner til å være sammen med oss med sine tradisjonsretter. Dette var veldig spennende, vi hadde åpen invitasjon uten påmelding. Vi hadde rett og slett invitert alle til å spise sammen med oss, og det kom fullt hus 😊 Arrangementet var gratis for alle som kom. Vi hadde fått 5000 fra NBK og i tillegg 3000 fra Ørskog sparebank som vi brukte til dette. Alle som laget mat fikk dekt hovedingrediensene. «Regnskapet» er foreløpig ikke gjort opp, men skulle det bli for lite, så klarer vi nok å dekke det også. 
Gjestene kom sigende både litt før oppmøtetiden og etter, snart var salen full! Vi måtte til og med sette opp ekstra bord! 
Noen som hadde vært på vei, fant ut at her var det så mye bil, at det umulig kan være plass, så de snudde. De har fått beskjed at de skulle fått både mat og plass. Vi er god på improvisering 😇

Vi fikk smake mat fra Filippinene, Island, Litauen, Ukraina, Romania og Innlandet (sistnevnte «land» kommer vår ordfører Randi Bergundhaugen fra 😊) 

Vi fikk brød og bakevarer som ikke var blitt solgt på lørdag fra Spar Tresfjord, Braud og Rema. 
vi fikk Ridderost og Port Salut fra Tine Meieriet Tresfjord. 
De jeg snakket med var i svært fornøyd med arrangementet, spennende og god mat, godt selskap og at det var veldig sosial. 
Det var nok uungåelig at det ble noe for mye mat, men ungdomsskolen, friskolen og barnehagen fikk mye god mat når skoleuka startet på 😊