Stor aktivitet og godt humør på inspirasjonskvelden til Østfold Bygdekvinnelag

– Det er det største og beste arrangementet jeg har vært med på i bygdekvinnelaget, sier Ellen Krageberg, leder i Norges Bygdekvinnelag.

Onsdag 14. februar arrangerte Østfold Bygdekvinnelag inspirasjonsseminar. Hjerneforsker, lege og forfatter Kaja Nordengen var invitert for å holde foredraget "Hjernen er stjernen". Det var også underholdning fra Råde Vokalensemble og leder i Norges Bygdekvinnelag Ellen Krageberg holdt innlegg.

I tillegg til programmet fra scenen var det flere utsillere på plass for å gi inspirasjon til møteaktivitet og kurs i eget lokallagene senere. Det ble bl.a. vist fram gyllenlær, sjablongmaling, 1700-talls mat, pølselaging, fermentering av mat, skinnfell trykk, møbeltapetsering med mer.

Over 500 deltakere deltok på inspirasjonsseminaret.

– Dette er det største og beste arrangementet jeg har vært med på i bygdekvinnelaget, uttalte leder i Norges Bygdekvinnelag, Ellen Krageberg.

Fornøyd: Marit Gorseth, leder i Østfold Bygdekvinnelag, var godt fornøyd med onsdagens arrangement. Hun forklarte til Sarpsborg Arbeiderblad at de arrangerer en slik inspirasjonsaften annethvert år. (Foto: Kjetil A. Berg, Sarpsborg Arbeiderblad).

Sarpsborg Arbeiderblad var med på inspirasjonsseminaret og rapporterer om stor aktivitet og godt humør. Her kan du se bilder og lese hva avisen skrev.

Bli medlem