Hopp til hovedinnhold

Rogaland Bygdekvinnelag

Informasjon frå NBK

Lenke til Norges bygdekvinnelag
Sommarhelsing frå NBK 2023
NBK sitt Inspirasjonsseminar 10-12.nov 2023 - sjå under KURS/SEMINAR
Lokallagssending til lokallaga hausten 2023
Møteprotokoller

https://bygdekvinnelaget.no/

 

PS! Har du lyst til å prøve en koselig aktivitet i sommer? Sammen med engasjerte medlemmer i Kråkstad Bygdekvinnelag, har vi laget instruksjonsvideo for hvordan lage fuglebad med rabarbrablad i betong. Kanskje kan det være en idé til aktivitet i lokallaget ditt? Sjekk her: https://youtu.be/Tp6tezKgtTU

 

 

Les om nytt prosjekt 2024-2025

Prosjektet Nøysom kan lokale Bygdekvinnelag skape møteplassar for barn, unge og vaksne der dei får praktisk kunnskap som gjer det lettare å ta miljøvenlege og berekraftige val i kvardagen.

Nøysom | Bygdekvinnelaget

 

Vårens lokallagssending er klar | Bygdekvinnelaget

Våren 2024

Verveukene, #StrikkUng40, Landsmøtet 2024 og det nye storprosjektet Nøysom er noe av det du kan la deg inspirere av denne gangen.

Vårens lokallagssending er klar og sendes nå ut til alle medlemmer og tillitsvalgte på epost! Alle lokallagsledere får også et fysisk eksemplar i posten.

I tillegg kan du enkelt laste ned lokallagssendingen fra våre nettsider, der den ligger under "lokallagssendinger" i organisasjonsbiblioteket, eller ved å trykke på bildet til venstre (utskriftsversjon). Print den ut og ta den med på neste møte i lokallaget så dere kan bruke den når dere planlegger våren!

 

 

www.bygdekvinnelaget.no

Følg oss på Facebook.

 

Høstens lokallagsutsending 2023 Styremøteprotokoll 16.8.23 protokoll frå styremøte 21.8.23 protokoll frå styremøte 3.9.23 Kurs i organisasjonsskolen hausten 2023 Julehelsing 2023 frå NBK