Hopp til hovedinnhold

Invitasjon til seminar 25. oktober: Håndens gjerning, tankens flukt

I sommer ble Norges Bygdekvinnelag akkreditert som ekspert på tradisjonell matkunnskap av UNESCO. Men hva innebærer det? Hva slags kunnskap snakker vi om? Hvem forvalter den og hvilke ringvirkninger vil det få?

Vi har invitert et knippe forelesere til Eidsvoll 25. oktober for å utdype disse og andre sider ved konvensjonen og kulturarven.

Med oss på laget har vi:

  • Rådgiver Dag Blehr Feldborg, Norsk håndverksinstitutt, Lillehammer
  • Prosjektleder Hildegunn Bjørgen, Norsk Kulturråd, Oslo
  • Kulturhistorisk forsker Audun Kjus, Norsk Folkemuseum, Oslo
  • Styreleder Ellen Krageberg, Norges Bygdekvinnelag, Biri
  • Husflidskonsulent Arild Larsen, Hedmark
  • Landskapsgeograf Oskar Puschmann, Norsk institutt for bioøkonomi (Nibio), Ås
  • Bonde Jon Fredrik Skauge, Reinhekla, Fannrem
  • Hustellærer/pensjonist Maria Sundal, Brumunddal
  • Assisterende restaurantsjef Øyvind Thue, Restaurant Edda, Oslo

For invitasjon og program til seminaret «Håndens gjerning, tankens flukt», klikk her. 

dk-251018-breidablikk-handens-gjerning-program.pdf